Gewoon een simpele weblog van een aantal Muziek-liefhebbers uit Nederland!
Tevens plek voor opmerkelijke zaken gevonden op het internet!
E-MAIL ons gerust als je iets te melden hebt!


MaoS@n's Archief

December 2004
November 2004
Oktober 2004
September 2004
Augustus 2004
Juli 2004
Juni 2004
Mei 2004
April 2004
Maart 2004
Februari 2004
Januari 2004
December 2003
November 2003
Oktober 2003
September 2003
Augustus 2003
Juli 2003
Juni 2003
Mei 2003
April 2003
Maart 2003
09/02/2003 - 15/02/2003
02/02/2003 - 08/02/2003
26/01/2003 - 01/02/2003
19/01/2003 - 25/01/2003
12/01/2003 - 18/01/2003
06/01/2003 - 11/01/2003
29/12/2002 - 05/01/2003
22/12/2002 - 28/12/2002
15/12/2002 - 21/12/2002
12/12/2002 - 14/12/2002


home


LINX
(Welke pagina's bezoeken wij regelmatig)

A Sound Society
(De band van Tsme)

Zappa.com

Kinda Muzik

3voor12

Subjectivisten.org



** Blogroll Me! **

De Razende Bol




Bezoekers gehad!




This page is powered by Blogger. Weblog Commenting by HaloScan.com
This page uses Wbloggar. Fokke en Sukke
Zoeken gebruik Google! Weblogs zoeken kijk Hier!
Steun Mumia in zijn strijd!
MichealMoore.com Spekkiebig

DSI-NET ~ Dutch Securitie Information Network

Blue Ribbon Campaign

Ja, echt wel!


Bekijk en beschrijf ons
Guestbook!

Hosted By HostedScripts.com

Fight Spam! Click Here!


donderdag, augustus 28, 2003

Lowlands 2

De malle molen van het uitvallen van de bandjes is al een tijdje op gang!
Na VJ Digital Guerrilla, Don't Try This At Home (Steve O), Cajmere aka Green Velvet en Kelly Osbourne!
Nu zal ook de verrassing van Parkpop2003 Ska-P zal helaas niet naar Lowlands komen. De vrouw van de zanger is te vroeg aan het bevallen.

De weerberichten worden er ook niet beter op en de eerste mensen zitten inmiddels alweer op de campeerterreinen van het festival!

Veel plezier allen!

MaoS@n, 9:21 p.m.


woensdag, augustus 27, 2003

Lowlands 2003

Nog 2 dagen en "A Camping Flight to Lowlands Paradise 2003" begint. Iets kleiner als voorgaande jaren, enkele tenten weg, sommige kleiner en dit jaar weer eens niet uitverkocht. Ook ik ga dit jaar weer niet, nu voor de 3e keer in successie! Ik vond het programma van de voorgaande jaren niet zo bijzonder en ik vond het gewoon te grootschalig en veels te duur geworden!

Heb dit jaar weer eens serieus het programma bestudeert en vind het nu toch wel jammer dat ik niet kan.
Er is toch wel een klein lijstje wat ik zeker was gaan kijken! Hier een lijstje met tips voor hen die wel gaan:
"Kaizers Orchestra" , "Beck", "Calexico", "The Datsuns" , "PJ Harvey", "The Herb Spectacles", "Lagwagon", "Polyphonic Spree", "Rancid" en "The Spades". (mmmm, zijn er toch nog wel veel geworden!)

Wie vind jij dat mensen naar moeten gaan kijken als ze naar Lowlands gaan?

MaoS@n, 4:33 a.m.

Hendrix grootste gitarist allertijden!

Jimi Hendrix was de grootste gitarist in de geschiedenis van de rockmuziek, volgens een lijst met gitaarhelden van Rolling Stone Magazine. Hij bleef gitaarhelden als BB King, Allman, Clapton, Vai voor! Tuurlijk hij was pas 27 toen hij stierf, hij had nog veel kunnen leren maar om nu direct te roepen dat hij beste gitarist alllertijden is vind ik best wel ver gaan.

MaoS@n, 4:21 a.m.


maandag, augustus 25, 2003

G***** de G*****!

Bijna 17.000 zelfverklaarde talenten in 'Idols'-race
Maar liefst 16.731 mensen denken dat ze, naar de maatstaven van het tv-programma Idols, popidool kunnen worden.


Er was laatst een discussiie bij Chezlubakov over welk tv-programma er van de buis mocht verdwijnen, nou wat mij betreft is Idols wel een van die programma's die mag verdwijnen! Al moet ik zeggen dat ik het ook wel weer leuk vind op wat voor manier die zelfingenomen zangertjes en zangeresjes worden afgezeken! En de meeste was het nog verdient ook!





Edited - "Hier boven stond een idols plaatje maar hij geeft elke keer problemen bij het weergeven"



MaoS@n, 7:30 p.m.


woensdag, augustus 20, 2003

Sponsordag!

Zoals ik eerder gezegt had zou ik nog bewijsmateriaal deponeren zodat iedereen kan zien dat MaoS@n daadwerkelijk in een race-mobiel is gaan zitten (en nog een aantal rondes over het circuit gemaakt ook!).

HELD!!!!

Spijtig genoeg zijn de andere foto's niet dan dien aard dat het voor derde zichtbaar is dat ik in die auto zat! Dus dat moeten jullie maar geloven!

MaoS@n, 4:28 p.m.

Stenders Download Top Tien

Wil je weten welke 10 nummers op dit moment het meest gedownload worden via internet? Check dan de Download Top Tien!. Op vrijdag tussen 8:00 en 9:00 uur hoor je de nieuwe lijst in Stenders Vroeg.


Met dit bericht begint Rob Stenders op het internet met de Download Top Tien! Dit is een reactie op het bericht van Brein dat ze mensen die veel muziek downloaden willen gaan aanpakken. De Top Tien word samengesteld door gebruik te maken van de cijfers van Kazaa en mp3sfinder.com. Ik denk dat deze actie een goede zaak is, misschien dat radio 3fm eindelijk de muziek gaat draaien die de massa echt wil! (al zit ik nu niet echt te wachten op "The Rasmus" en "Kelly Clarkson")

MaoS@n, 3:05 p.m.


dinsdag, augustus 19, 2003

Vond in mijn platenkast!

Daar de toelevering van nieuwe plaatjes een beetje stokt wederom een plaatje uit mijn platenkast!.
Nu hervond ik de muziek van de Groovie Ghoulies en wel de lp "Born in the Basement" uitgebracht op Lookout Records in 1996.
Een heerlijk plaatje met een combinatie van punk en garage-rock waar de vrolijkheid vanaf spettert! Liedjes over Halloween, liefdesverklaringen en lijkwagens! Nergens vind je ze zo fijn als bij de Groovie Ghoulies!

Ontdek net dat er vorige maand een nieuwe lp is uitgebracht door de mensjes van Stardumb Records uit Rotterdam genaamd "Monster Club". Moet hem denk maar gauw gaan bestellen want ik hou hier wel van.

MaoS@n, 5:37 p.m.


zondag, augustus 17, 2003

Vond in mijn platenkast!

Ga vanaf heden ook plaatjes bespreken welke ik al enige tijd in mijn platenkast heb staan maar welke al enige tijd niet gedraait zijn door mij!

Vandaag begin ik met: Back in de D.H.S.S. van Half man Half Biscuit uitgebracht op het Probe Plus label! De titel is afgeleid van dat obscure bandje uit Liverpool, The Beatles, welke "Back in the USSR" zongen (volgens de band!)
Dit is de eerste plaat van deze band uit Liverpool en is uitgegeven in 1985! Eigenlijk maken ze behoorlijk lullig muziek met nog lulligere teksten maar dit maakt ze des te leuker. Leuke vroege britpop (ze noemen het post-punk) en ze waren sterren in het voor lul zetten van sport en tv-sterren in hun teksten. Een absoluut leuke band waarbij ik het lachen niet kan onderdrukken als ik de teksten beluister! En ze treden nog steeds op, kan alleen geen optredens in Nederland vinden!

Ik moest weer aan deze plaat denken toen ik op het net het volgende tegen kwam: een Dukla Praque Away Kit te koop! (let op het bijschrift van het shirt!) Het is het onderwerp van een nummer welke ik nog zoek en staat op Back Again In The D.H.S.S.. En het gaat om het nummer "All i want for christmas is a Dukla Praque Away Kit".

MaoS@n, 6:40 p.m.


vrijdag, augustus 15, 2003

Nieuw werkwoord?

Ik snapte al die tijd maar niet wat je aan zo'n Mobiel met foto-toestel had! Hoe kon je in godsnaam je foto's af laten drukken, behalve zelf met je printertje! Maar heb nu Mobloggen ontdekt. Mensen plaatsen hier foto's welke ze met hun mobiel hebben gemaakt, alsof mensen niks beters te doen hebben?
En hoe zit het met de privacy-wetgeving? Ik zie mensen op hun werk, op strand, op straat welke, denk ik, niet allen toestemming hebben gegeven om gefotografeerd te worden en dan ook nog op het internet geplaatst!

MaoS@n, 7:53 p.m.

Chicks 2

Heb nog even na zitten denken over jouw post van vanochtend maar volgens mij werken de woorden Porn, sex, plaatjes, naakt, vrouwen, dwergen, bestialiteit, etc. beter dan het woord chicks in de zoekmachines! Eigenlijk zou dit bericht alleen al meer hits op moeten leveren!
(Triest eigenlijk wat iemand wel niet doet om meer hits te krijgen op zijn pagina!)

MaoS@n, 7:32 p.m.

Tony Hawk or Tony Hawks what's the difference!

Tony Hawk is an American whizz kid skateboarding champion, whilst I am a startlingly good-looking British male model. So why the confusion?

Zo begint één van de pagina's van Tony Hawks website, een man die zichzelf erg mooi en erg leuk vind!
Vinden wij dit ook? Wel, ik niet! Niet hoe hij jonge jongetjes afpoeierd met nietszeggende en denigrerende commentaren terwijl ze denken antwoord te krijgen van hun grote skateboard-held Tony Hawk! Zou hij zelf balen dat hij niet kan skaten?
(Ik moet vertellen "ik baal er wel van!")

MaoS@n, 8:42 a.m.


dinsdag, augustus 12, 2003

Heb jij hier ook last van?

Een onderzoek in amerika heeft uitgewezen dat 98% van de mensen een liedje in zijn hoofd heeft zitten. Soms is dit niet zo erg maar als je hem niet meer uit kan zetten word het toch wel erg vervelend! Denk maar eens aan liedjes van Jim (Bareuh!) , Jamai, K3 of Bassie en Adriaan. Daar wordt je toch niet erg vrolijk van!

MaoS@n, 8:34 p.m.

Het is weer tijd voor........

Ik heb deze plaat al een tijdje in huis liggen maar ontdekte hem gister opnieuw!
Het is de 3-dubbel lp "25 years of being childish", uitgebracht door Damaged Goods. Het is een verzameling van het werk van Billy Childish. Hij vond het zelf tijd om na 25 jaar in het vak te zitten er een verzamling uit moest komen van bandjes waar hij in gespeeld heeft en nog steeds speelt. Zo staan er nummers van The Pop Rivits, The Milkshakes, Thee Mighty Caesars, Thee Headcoats en tot vandaag met the Buff Medways.
Ook staan er op deze lp's enkele nummers poezie want Billy is van alle markten thuis! Zolang het maar vuig en rauw is! Het is dus een juweeltje geworden!


In mijn speurtocht naar meer info over Billy Childish ontdekte ik dat er in de Oor pop-encyclopedie er geen woord gerept werd over Billy Childish en ook geen van zijn bandjes staan erin vermeld! Terwijl Thee Mighty Caesars en Thee Headcoats toch een belangrijke rol hebben gespeeld in de muziek underground. Jammer toch een gemiste kans voor de Oor!! (Vind dus ook dat de Oor hiermee geen link verdient heeft!)

MaoS@n, 8:55 a.m.

Na 1 dag van stilte....

Na 1 dag van stilte, waarin ik eigenlijk een verslag had verwacht van Sunset Dance (Tsme!!!).
Toch maar iets op het log plaatsen! Heb wel enkele zaken weer verandert (verbetert?) maar eigenlijk niks te meldden.
We gaan er weer fris tegen aan!

MaoS@n, 8:53 a.m.


zaterdag, augustus 09, 2003

Flashmobbing in Nederland!

Na het debacle van vorige week nu in twee dagen tijd, twee toch redelijk geslaagde flashmobs!
In Amsterdam stond een menigte van ongeveer 200 mensen bezoekers van de Albert Hein te fotograferen en in Rotterdam stond een gezelschap van ongeveer 70 man op een willekeurige plek met een paraplu omhoog!



foto van VolkomenKut, weet niet wie hem gemaakt heeft

Voor nog meer foto's ga dan naar Volkomen Kut!

Al met al is nu flashmobbing in Nederland ook een fenomeen!
Ik denk dat we er in komende tijd wel wat meer van zullen horen.

MaoS@n, 9:49 p.m.


vrijdag, augustus 08, 2003

Het is weer tijd voor......

Ja het is weer tijd voor een lekker zomers plaatje! Vorige week de nieuwste van Me First And the Gimme Gimmes binnen gekregen, getiteld Take a Break uitgebracht op Fat Wreck Chords! Deze vierde plaat van de heren is wederom een waarlijk juweeltje absoluut lullige liedjes gecovered en vervormd tot snelle Skate-Punk!
Liedjes van Lionel Richie (Hello), Prince/Sinéad O'Connor (Nothing Compares 2 U) en Stevie Wonder (Isn't She Lovely) vliegen in een stevig tempo voorbij. Maar deze heren weten het wel gezellig en vrolijk te houden. En dan te bedenken dat deze band alleen maar een side-project is van Spike (Swingin' Utters), Jake (Foo Fighters), Joey (Lagwagon), Mike (NOFX) en Dave (Lagwagon).

Elke keer als er weer een nieuwe plaat van deze heren uitkomt moet ik weer denken aan het feit dat Only Entertainment geen platencontract kreeg omdat het commerciëel niet verantwoord was en dat ze er nu maar mee gestopt zijn. En het had zo groot kunnen worden! Zonde hoor!

MaoS@n, 1:23 p.m.


donderdag, augustus 07, 2003

Alleen voor webloggers!

Voor hen die met dit weer aan het webloggen zijn een testje om te kijken of je een Blogaholic bent of niet!

Mijn uitslag was 60%!! Weehoe, ik ben zoals een logger zou moeten zijn en nog een "social life" ook!
(wat weet dat programma meer dan dat ik weet?)

MaoS@n, 2:57 p.m.


woensdag, augustus 06, 2003

Amazing Mike is niet meer!
Lees net bij Sargasso het bericht dat Mike Levey, Mike van "Amazing Discoveries", gisteren is overleden!
Mike bij ons bekend geworden door die "fantastisch" slechte nasynchronisatie in de late uurtjes op tv.
Had je niks te doen kon je altijd nog lachen om Mike, welke volgens mij zelfs enthousiast had kunnen worden van "Lucht met een Snoertje"!

Ik zal hem missen! Damn, hij was natuurlijk al een tijdje niet op tv en ik had hem nooit gemist!

MaoS@n, 4:41 p.m.


dinsdag, augustus 05, 2003

Wat heb je nu weer.....

Zat even bij Nedstat te kijken waar we allemaal bezoek vandaan krijgen, zag ik het volgende:



Wat staat er nu weer op onze site wat niet mag! Of zou het gewoon zo'n verveelde militair zijn?

MaoS@n, 3:34 p.m.

Flashmob Rotterdam!!

A.s. Zaterdag is er om 14.00 uur in Rotjeknor tijdens de dance-parade een flashmob!
Wordt georganiseerd door Jaggle, logworst, volkomenkut, WorstCaseScenario, Ijsqueen, Chris.nl.nu en Yakuzi!



Klik plaatje voor meer info en inschrijving!

MaoS@n, 2:00 p.m.


maandag, augustus 04, 2003

Wie weet waar.....

Wie weet waar de mango vandaan komt?
De volgende pagina laat je het zien, ik denk alleen niet dat dit geschikt is voor iedereen! (u bent gewaarschuwt)

Link gevonden via rickdekikker.com

MaoS@n, 10:37 a.m.


zaterdag, augustus 02, 2003

Bareuh!

Nieuwe link op de pagina! Bareuh!
Blijken we nog meer kennissen op het net te hebben met een weblog!

Heeft sinds vannacht een nieuwe lay-out en heeft haar eigen domein naam met .nl aan het einde! ff chcken!!!

MaoS@n, 4:44 a.m.


vrijdag, augustus 01, 2003

Urban legends!

Het internet is vol met Urban Legends! Er zijn een hoop foto's in omloop met een hoop verhaaltjes erom heen.
Nu kun je kijken wat er waar is en wat niet! (of misschien niet bevestigt!)

MaoS@n, 7:40 p.m.