Gewoon een simpele weblog van een aantal Muziek-liefhebbers uit Nederland!
Tevens plek voor opmerkelijke zaken gevonden op het internet!
E-MAIL ons gerust als je iets te melden hebt!


MaoS@n's Archief

December 2004
November 2004
Oktober 2004
September 2004
Augustus 2004
Juli 2004
Juni 2004
Mei 2004
April 2004
Maart 2004
Februari 2004
Januari 2004
December 2003
November 2003
Oktober 2003
September 2003
Augustus 2003
Juli 2003
Juni 2003
Mei 2003
April 2003
Maart 2003
09/02/2003 - 15/02/2003
02/02/2003 - 08/02/2003
26/01/2003 - 01/02/2003
19/01/2003 - 25/01/2003
12/01/2003 - 18/01/2003
06/01/2003 - 11/01/2003
29/12/2002 - 05/01/2003
22/12/2002 - 28/12/2002
15/12/2002 - 21/12/2002
12/12/2002 - 14/12/2002


home


LINX
(Welke pagina's bezoeken wij regelmatig)

A Sound Society
(De band van Tsme)

Zappa.com

Kinda Muzik

3voor12

Subjectivisten.org



** Blogroll Me! **

De Razende Bol




Bezoekers gehad!




This page is powered by Blogger. Weblog Commenting by HaloScan.com
This page uses Wbloggar. Fokke en Sukke
Zoeken gebruik Google! Weblogs zoeken kijk Hier!
Steun Mumia in zijn strijd!
MichealMoore.com Spekkiebig

DSI-NET ~ Dutch Securitie Information Network

Blue Ribbon Campaign

Ja, echt wel!


Bekijk en beschrijf ons
Guestbook!

Hosted By HostedScripts.com

Fight Spam! Click Here!


woensdag, januari 28, 2004

DOOFPOT!

Vanmiddag word het Hutton Report gepresenteerd aan de MP's en het engelse kabinet en nu staat hij al op het net!
De belangrijkste conclusies zijn zoals verwacht: Blair treft geen blaam voor wat dan ook! De BBC is de hoofdschuldige in deze zaak. Dr Kelly (zelfmoord gepleegd vanwege deze zaak en de directe aanleiding voor dit rapport) zat fout door uit de school te klappen en de Perschef van de PM zat helemaal fout

Dit was natuurlijk wel te verwachten dat het zo zou aflopen! Het is natuurlijk erg makkelijk als de hoofdverdachte dood is dan kun je die de schuld geven en je eigen "Prime" Minister buiten schot houden! (lijkt de Verenigde staten wel)

"Lord Hutton concludes there was no “dishonourable, underhand or duplicitous strategy” by Mr Blair’s Government to leak Dr Kelly’s name"

Gevonden op Jaggle

MaoS@n, 10:12 a.m.


zaterdag, januari 24, 2004

Leuk spelletje!

De volgende game vond ik op het internet!

Pingu

Pingu!

Toch een leuke sport dat honkballen, heb de 525 gehaald zonder slide!
Wie kan het beter?

MaoS@n, 7:15 p.m.


donderdag, januari 22, 2004

The winner is 2



Zoals eerder beloofd, hier zijn dan eindelijk de foto's van het Whisky Proeven!
(Volgens Mechanical duurde het ontwikkelen iets langer dan geplant!)


MaoS@n, 9:13 p.m.



Referendum “Teylingen”

Gisteren was het zover het eerste Referendum uit de geschiedenis van Voorhout!
Men kon kiezen of men voor of tegen de herindeling met Sassenheim en Warmond was.
Zoals al eerder gemeld door Tsme werd er van beide kanten een lobby losgelaten op de bevolking van Voorhout. Waarom moest je voor zijn en waarom zou je tegen moeten zijn!
Met tot gevolg dat het zelfs voor mij, geboren dwarsdrijver en gevoelsmatige tegen, moeilijk was om een keuze te maken.

In mijn hart wil mijn dorpje niet kwijt raken, in mijn hart wil ik niet dat we samen gaan met Sassenheim (kwestie van oud zeer) en politiek economisch gezien zou het alleen maar goed zijn om wel samen te gaan. Daarom heb ik besloten om niet te gaan stemmen!

Verbouwereerd was ik toen ik zag op de pagina van de gemeente Voorhout dat er een opkomst was van 55% , 35% was noodzakelijk om het geldig te laten zijn, en dat 66% hiervan tegen de voorgenomen herindeling is!

Dat klinkt natuurlijk mooi maar wat gaat de gemeenteraad nu hiermee doen?
Gaan ze smeken bij de provincie en bij de minister dat het niet door mag gaan? Gaan we nu hopen dat het op de lange baan geschoven gaat word?

Als dit gebeurd ben ik bang dat we volgend jaar of het jaar erop weer de gang naar de stembus moeten maken om wederom tegen te gaan stemmen tijdens een referendum over het samengaan met Sassenheim en Warmond!

26 januari meer, dan is er namelijk de Gemeenteraads vergadering waar het standpunt van de gemeente bepaalt gaat worden!

MaoS@n, 4:50 a.m.


woensdag, januari 21, 2004

Niets beter dan zelfspot!



Deze tegel kwam ik tegen op een actie-site van de Johan Cruyf Foundation, je kan hier nu twee tegeltjes bestellen met uitspraken van Johan Cruyf hierop! Ik mag zo'n actie wel en zeker de tekst op het andere tegeltje, een absolute must voor de ware Cruyf liefhebbers!

Of zou dit geen zelfspot zijn?

MaoS@n, 8:37 a.m.

Trui Uit Festival the return!

Zat onze eigen archief te bekijken en kwam op de post over de Trui Uit Festival van OJC Ex Voto van 20 december j.l.. In deze post werden wel de bands genoemd maar geen links van de bands genoemd.
Inmiddels weet ik dat er enkele bands ook een eigen internet-site hebben en deze wil ik bij deze hier even noemen (tja, je hebt iets met beginnende bandjes uit de Bollenstreek of je hebt het niet!)

SLinkeY
Screech
The Dead Rudolfs
Backstone

En spijtig genoeg geen band-pagina kunnen vinden van Clean!
Mocht die er toch zijn en je kent hem, plaats de link in de comments dan zal ik hem toevoegen!

MaoS@n, 4:25 a.m.


maandag, januari 19, 2004

Nieuw bier tegen het ouder worden

Kijk vond dit bericht op de Fok-pagina:

maandag 12 januari 2004 - Bron: CNN
Een bierbrouwerij in Duitsland heeft een nieuw bier ontwikkeld dat misschien wel de droom van elke student is. Het bier met extra vitamines en mineralen zou ontworpen zijn om het verouderingsproces van de drinker tegen te gaan.

De Neuzeller Kloster Brouwerij die het bier ontwikkelde wil het 'Anti oud wordt bier' dit jaar nog introduceren en gaan verkopen in supermarkten en apotheken, aldus een woordvoerder van de brouwerij.


Dit zijn betere berichten! Kan niet wachten tot het in de winkel komt te liggen.

MaoS@n, 2:18 a.m.


zondag, januari 18, 2004

Haggis!

Na de berichtgeving van Tsme gisteren en de uitdaging waar er Haggis gekocht kan worden, nou Tsme bring on the Whisky want Haggis is gewoon online te kopen bij McKean Family! Je besteld en ze bezorgen hem bij je thuis.
Je kan hier ook kiezen voor een variant op de gewone Haggis maar je kan ook de normale Haggis kopen.

The Chieftain : This is THE Haggis of Haggis. At 2.5kg in weight, it will serve up to 10 people as a main course. Used as the object of desire in the "Address to a Haggis", no self-respecting Burns Supper would be without one.

of anders
The Clansman : Original McKean Recipe and prepared in an artificial casing. This product is "ready-to-cook" and is one of our best-sellers. Like the Warrior, it is 500grams in weight in weight and will feed 2 as a main meal or 4 as a starter.


Dus wanneer zullen we een datum prikken?

En anders kun je hem altijd nog zelf maken!

MaoS@n, 1:42 p.m.


vrijdag, januari 16, 2004

Het is weer tijd voor....

Voor De Kift begon 2003 met De arm van Jezus, de speelfilm van André van der Hout, waarin de bandleden acteerden en waarvoor ze de muziek schreven. En het jaar eindigde met een opera, Vier voor vier, en hiermee toont het zevenkoppig gezelschap uit Koog aan de Zaan aan meer noten op z'n zang heeft dan het gemiddelde Nederlandse bandje. Deze opera is gebaseerd op het toneelstuk "Elisabeth Bam" van de Russische absurdist Daniil Charms en ademt de sfeer van avant-garde tijdens twintiger en dertiger jaren.

Ik ben een liefhebber van de muziek van De Kift dat moet ik voorop stellen, hun eigenzinnigheid en hun fantastische manier van inlevingsvermogen waardoor alles klopt als ze iets uitvoeren! Ook weer op deze cd, een puur staaltje muziek zoals De Kift ze alleen kan brengen. Een moderne opera met de Kift's eigen geluid van potten en pannen, fanfare, punk en ..... ja wat al niet meer! Het fantastische, en aparte, stemgeluid van Ferry Heyne welke zo tekenend is voor De Kift met de mooie geschoolde stem van Mariecke van der Linden. Het lijkt dit keer af maar door het aparte geluid van De Kift lijkt het af en toe ook weer niet af, je blijft op twee gedachten hinken. Elke keer denk je dat je het snapt maar dan schiet de muziek opeens de andere kant uit! Ook dit keer is het "cd-doosje" een lust voor het oog en een bijzonder mooi kunstwerkje geworden!


Tip van de week: 21 februari a.s. is in het L.V.C. te Leiden De Kift met de opera "Vier voor Vier" te bewonderen en te beluisteren! Spijtig genoeg kan ik hier zelf niet bij aanwezig zijn maar anders was ik zeker erheen gegaan! Na de opera word er gedraait door DJ's Coen en Edwin. Deze DJ's zullen Indie en gitaarpop ten gehore gaan brengen! Ouderwets Swingen dus!




MaoS@n, 1:35 p.m.


dinsdag, januari 13, 2004

Jarige Jop! Gefeliciteerd!!!!



Vandaag is mede-logger Tsme jarig!
Ga vanavond denk maar zijn bier/whisky voorraad verkleinen!

Heb er nu al zin in!

(wil jij zo'n kleurplaat kleuren ga dan naar Kleurplaten.nl)

MaoS@n, 3:43 p.m.

Training!

Gisteren aan het oefenen geweest op het blussen van brandjes, redden van mensen en hoe nieuw leven te brengen in rubberen Annie!
Dit allemaal in het kader van de BHV-training voor mijn werk. Deef was er ook, hij had een fototoestel bij en zou foto's maken voor oa. op onzer beider logs (en ook een beetje voor op het werk). Maar spijtig genoeg was hij vergeten de batterijen op te laden! Hij kon uiteindelijk slechts 1 foto maken!
FIJN, daar ben ik blij mee!

De brand- en reddingsoefening verliep overigens treurig! We hebben 10 van de 12 aanwezige BHV-ers verloren in de strijd, de trainer verklaarde ons allen "DOOD!"

edit:| Vanmiddag in Leiden fijn kunnen trainen op mijn EHBO, ging een man zomaar liggen, hij begon raar te bewegen en toen stil liggen. De stabiele zijlinging geoefend op hem en toen, na enige tijd wachten, namen de mensen van de ambulance het over met de magische woorden "He, doe is gewoon! Kom gewoon eens overeind!" En hij deed dit ook nog!

MaoS@n, 11:27 a.m.


maandag, januari 12, 2004

Google rules!

Wederom een fantastisch zoekresultaat van Google geregistreerd!
Wat zoeken die mensen toch bij ons!


MaoS@n, 12:09 a.m.


zondag, januari 11, 2004

Filmpje!

Afgelopen woensdag naar Trianon, Leiden (wat hebben ze hier een mooie bioscoop van gemaakt, het is nog wel niet af maar ben nu al zeer onder de indruk wat ze er van gemaakt hebben. Zeer geschikt voor alle films welke nog net te groot zijn om in het filmhuis te draaien), geweest met Tsme, Bucqie, Belle, (valse)Rooie en KiWi!

De een had het boek niet gelezen en werd vervolgens boos dat ik een bogus einde vertelde van de film!
De ander had het boek wel in huis (al drie jaar) maar nog steeds niet verder dan bladzijde 100 gekomen!
Weer een ander gaat 20 minuten voor het einde plostseling naar de WC tijdens de film.
Er zit er een de hele avond naast je te snotteren alsof ik naar een Hugh Grant film zit te kijken!

Maar we zijn dus naar "The Return of the King" geweest deel drie uit de fantastische Peter Jackson-Trylogie "The Lord of the Rings".
Deze films naar het nog briljantere boekwerk van Tolkien. Een absolute must voor liefhebbers van SF, Fantasy en gewoon voor elke filmliefhebber!
In dit deel wederom een hoofdrol voor de erg goed weergegeven karaktar Smeagol. Ik ga verder niets vertellen over de film voor hen die het nog niet gezien hebben maar ik ga nu al zitten wachten op de extended editie welke er waarschijnlijk eind volgend jaar uit gaat komen! Nu in de bioscoop duur hij 3 uur en 20 minuten maar van mij mag er nog wel een enkel uurtje toegevoegd worden.

Na afloop nog even naar onze standaard na-bier plekje in Leiden, Lemmy's, geweest. Dit was niet zo'n succes daar 4 van de 4 achterblijvers bij thuiskomst toch ernstige last van hun maag-inhoud hadden!

MaoS@n, 10:13 p.m.


donderdag, januari 08, 2004

He's Back!

Na een toch wat langer dan geplant niet gepost te hebben ben ik weer terug en ben ik weer van plan met grote regelmaat weer postings te gaan verzorgen!

Later meer.

MaoS@n, 12:32 p.m.